Sinds 1948 bestaat de NVJJL de vereniging dient de belangen voor alle bij haar aangesloten Jiu-Jitsu en Judo leraren en is de enigste zelfstandige vakorganisatie in de wereld.

WAT KAN DE NVJJL VOOR JE BETEKENEN?

Door middel van workshops in de sporthal Mariënhoeve, Lekdijk oost 13a in Wijk bij Duurstede. Waarvan in samenwerking  met de bijscholingscommissie van de JBN, blijven onze leden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de budo-sporten. De behandelde technieken worden daarbij direct op de mat in praktijk gebracht.

TRAININGEN

De trainingen van de NVJJL worden o.m. verzorgd door bekende namen uit de Jiu-Jitsu en Judo wereld. Ook proberen wij één of twee keer per jaar een internationaal bekende persoonlijkheid uit te nodigen voor het verzorgen van een workshop.

ZIJN HIER KOSTEN AAN VERBONDEN?

Leden en aspirant-leden van de NVJJL hebben gratis toegang en mogen daarbij hun eigen trainingspartner voor €.16,- meenemen.
Voor enkele speciale trainingsstages vragen wij ook van onze leden een bijdrage.

“VAK”-INFORMATIE

Ons verenigingsblad “Budomagazine”, verschijnt 2x per jaar. Dit budoblad kent diverse rubrieken zoals: wetenschap, traditie en van vroeger, persoonlijke ontwikkeling, actualiteiten en agenda. In het budomagazine, website en facebook informeren wij onze leden regelmatig over de workshops en trainingen.

AANMELDEN ALS LID

Gediplomeerde Jiu-Jitsu en Judo- leraren kunnen zich aanmelden als hoofdlid. Indien je werkzaam bent bij een sportschool of vereniging waar reeds een andere leraar lid is van de NVJJL bestaat de mogelijkheid om een sub-lidmaatschap af te sluiten (Een lesbevoegdheid is een vereiste)

Bent u in bezit van een niveau 2 licentie kunt u zich aanmelden als aspirantlid.

Lid worden

NVJJL SERVICE

Naast de vele zaken binnen onze vakorganisatie bieden wij tevens div. artikelen aan welke besteld en afgehaald kunnen worden bij één van de bestuursleden zoals een NVJJL judopak (indien aanwezig) spreekbeurttas, poster Go-no-sen-no kata.

TOT SLOT

Voor meer informatie kun je ons bereiken via de mail van de bestuursleden.2

De NVJJL is

  • Visie
  • Op de juiste plaats
  • Actie
  • Doen
Kennis geeft vertrouwen aan jezelf en aan anderen. De toegepaste kennis van de NVJJL (Nederlandse Vereniging voor Jiu-jitsu en Judo leerkrachten) leidt naar resutaten. Niet alleen op de tatami maar ook in het “Budomagazine” die 2x per jaar uitkomt.   NVJJL belofte: “Je kunt meer hebben dan je nu hebt omdat je meer kan worden dan je nu bent.”

Het bestuur

Ab Rebel

Voorzitter

John Bakker

Secretaris / Penningmeester

Corrine Brouwer

Ledenadministratie

Rolf Tijssen

PR / Hoofdredacteur

Sander van der Hoek

PR en communicatie